Friday, 27 May 2016

Coret Dikit Ah~buat mereka

Once-You're My Best Friend

Ooh, you make me live
Whatever this world can give to me
It's you, you're all I see
Ooh, you make me live now honey
Ooh, you make me live

Oh, you're the best friend
That I ever had
I've been with you such a long time
You're my sunshine
And I want you to know
That my feelings are true
I really love you
(Ooh) Oh, you're my best friend

Ooh, you make me live
Ooh, I've been wandering round
But I still come back to you
(still come back to you)
In rain or shine
You've stood by me girl
I'm happy at home (happy at home)
You're my best friend

Ooh, you make me live
Whenever this world is cruel to me
I got you, to help me forgive - oo oo ooh
Ooh, you make me live now honey
Ooh, you make me live

Oh, you're the first one
When things turn out bad
You know I'll never be lonely
You're my only one
And I love the thing
I really love the things that you do
Oh, you're my best friend
Oh, ooh, you make me live

I'm happy (happy at home)
You're my best friend
Oh, oh, you're my best friend
Ooh, you make me live
Oo oo ooh
You, you're my best friend


My Best Friend dari Once, suka banget sama lirik lagunya. Cause I have a new best friend, that have been such as my family. Avicenna community and Kompas_um community. Banyak hal sudah berlalu. Tak ada satu tahun sih, but they're meaningfull for me. So much. Love them so much.

Anytime, they always be there. hehe alay dikit sih. Tapi bener, entah kenapa pas lagi bosan sama kegiatan kuliahlarinya ke mereka berdua. Di Avicenna aku punya best friend dari banyak jurusan di mipa. Nah di Kompas aku punya best friend dari fakultas lain. Seruu kaan. The things that I never forget is that, They formed me. To be like now. Yeah, discussing, solving problem, etc I got all here. You're really special. Both of you, just the way you are. Kalian istimewa di jalan masing-masing. I can't mention one by one who is th member here, but really all of you guys are meaningfull for me. So that I reall don't know how to disappear from you. Not to break this relation, but my be youl get that I'm not so exist like before. I love this relation. You're my best friend. I feel home with you.

Hmm.. aduh jadi baper dikit. Gaapa sih, manusia punya banyak hak kok untuk merasa. You make me so well. And WELL DONE! Selamat kalian telah mencuri hatiku :)

Kita dipertemukan untuk sebuah alasan bukan? Ternyata bukan hanya sebuah alasan, tapi I got many reasons from this. Reason to fight more, do more, think more, how is solidarity, how is work in group, how to ikhlas, gimana rasa sakit, gimana juga mengenal seseorang, get many karakter dari banyak orang, pelajaran hidup yang bener-bener ngga tau dimana lagi bisa didapetin. Bersyukur tentunya, tiada henti pas punya sahabat seperti kalian. Maaf ya, aku merasa memiliki tanpa izin. 

Sahabat, ada tidak untuk dibeli
Sahabat, ada untuk dimiliki dan dipertahankan
Sahabat mendengar tanpa diminta dengar
Sahabat melihat tanpa diminta lihat
dan mengulurkan tangan tanpa diminta uluran

1 comment:

  1. Terima kasih kembali. Ada yang tak kalah penting dari sekadar solidatitas. Hal tersebut adalh proses belajar. Entah belajar dalam konteks kognitif, afektif maupun keterampilan.
    Selamat membimbing adik-adik berikutnya. Saya bangga dengan angkatan 2015 yang luar biasaaahhh... (Y)

    ReplyDelete

Playing As Victim

[Playing as Victim] Hai Sahabat Inspirasi:) jumpa lagi dengan saya, hehe. Udah pada nggak asing dengan istilah diatas? Atau masih ada ya...